درود بر شما همراهان گرامی. در این آموزش قصد داریم تا به همراه شما به بررسی چگونگی ساخت اکانت در Skype، آموزش محیط نرم افزار اسکایپ و چگونگی برقراری تماسهای ویدیویی و صوتی توسط این نرم افزار بپردازیم.
مقدمه:
ابتدا نرم افزار Skype را دانلود کرده و بر روی کامپیوتر خود نصب کنید. برای دریافت این نرم افزر میتوانید از لینکی که در ادامه این آموزش درج شده است برای دانلود آن استفاده نمایید. توجه داشته باشید که نرم افزار Skype برای تمامی سیستم های عامل از جمله ویندوز، ویندوز فون، اندروید، تلفن خانگی و سایر دستگاهها موجود میباشد و شما میتوانید با استفاده از لینک موجود در این آموزش به صفحه دانلود اسکایپ مراجعه کرده و بنا به نیاز خود و سیستم عامل دستگاه نوع نرم افزار مورد نیاز را دانلود کرده و بر روی کامپیوتر، موبایل، تبلت، تلفن خانگی و… نصب نمایید. بدلیل سادگی نصب این نرم افزار (که همانند سایر نرم افزارها میباشد) از توضیحات بیشتر در این زمینه اجتناب کرده و به بررسی این نرم افزار و موارد مهمتر آن از جمله آموزش و طریقه تماس توسط این نرم افزار خواهیم پرداخت.
آنچه در این آموزش میخوانید :
- دانلود نرم افزار اسکایپ
- ساخت اکانت در Skype و ایجاد نام کاربری جدید
- ورود به برنامه اسکایپ با استفاده از اکانت ساخته شده در سرویس اسکایپ
- وارد شدن به اکانت Skype با استفاده از ایمیل (اکانت مایکروسافت)
- ورود به اسکایپ با استفاده از اکانت Facebook
- سربرگ های موجود در محیط برنامه اسکایپ
- جستجوی نام دوستان عضو در اسکایپ
- روش ذخیره دوستان در لیست تماس
- روش برقراری تماس صوتی در اسکایپ
- روش برقراری تماس تصویری در اسکایپ
- ارسال فایل، پیام ویدئویی و نام اکانت فردی خاص که در اسکایپ عضو است
که در ادامه به بررسی بیشتر هرکدام از این مباحث خواهیم پرداخت.
دانلود نرم افزار اسکایپ
همانطور که قبلا گفته شده این نرم افزار برای تمامی دستگاهها از جمله کامپیوتر، موبایل، تبلت، تلفن خانگی و… موجود میباشد که شما با استفاده از لینک دانلود برنامه اسکایپ میتوانید این نرم افزار را برای دستگاه دلخواه و سیستم عامل آن انتخاب کرده و دانلود نمایید. این دستگاهها را در تصویر زیر مشاهده مینمایید.
پس از دریافت برنامه و نصب آن، به یکی از راههایی که در ادامه ذکر خواهد شد وارد اکانت اسکایپ شوید.
ساخت اکانت در Skype و ایجاد نام کاربری جدید
برای ساخت اکانت در سرویس اسکایپ پس از باز کردن نرم افزار اسکایپ و باز شدن صفحه ورود، گزینه Create a Account را انتخاب کنید.
با کلیک بر روی این گزینه به صفحه ساخت اکانت جدید در وب سایت Skype ارجاع داده خواهید شد. در این صفحه (که در تصویر زیر نشان داده شده است) می بایست اطلاعات خواسته شده برای ساخت اکانتی جدید را وارد نمایید. این گزینه ها عبارتند از:
نکته : گزینه های ستاره دار گزینه هایی هستند که وارد کردن اطلاعات لازم در آنها الزامیست.
1. First Name : در فیلد مربوط به این گزینه نام خود را وارد نمایید.
2. Last Name : در این فیلد نام خانوادگی خود را درج نمایید.
3. Your email address : در فیلد مربوط به این گزینه یک آدرس ایمیل معتبر وارد کنید. آدرس ایمیل وارد شده میتواند از هریک از سرویس های ایمیل مانند یاهو، جیمیل، اوت لوک، هات میل و… باشد.
4. Repeat email : آدرس ایمیل وارد شده را دوباره در این فیلد تکرار و وارد نمایید.
5. Birthday : در سه فیلد مربوط به این گزینه تاریخ تولد خود را به تقویم میلادی وارد کنید. در فیلد اول از سمت چپ روز تولد، در فیلد دوم ماه تولد و در فیلد سوم سال را وارد نمایید.
6. Gender : با کلیک در فیلد این گزینه، دو جنسیت مرد (Male) و زن (Female) درج خواهد شد که بنا به جنسیت خود گزینه مناسب را انتخاب نمایید.
7. Country/Region : کلیک بر روی فلش کناری این فیلد، کادر محاوره ای را باز خواهد کرد که در آن نام کشورها درج شده است. از این کادر کشور ایران (در صورت سکونت در ایران) را انتخاب نمایید.
8. City : نام شهر محل سکونت خود را در این فیلد تایپ کنید.
9. Language : در کادری که با کلیک بر روی این گزینه باز خواهد شد میتوانید زبان مورد نظر خود را انتخاب کنید. در زبانهای موجود زبان شیرین فارسی نیز گنجانده شده است.
10. Mobile phone number : این گزینه که برای وارد کردن شماره موبایل شماست دارای دو فیلد میباشد. در فیلد اول از سمت چپ نام کشور محل سکونت (ایران) را انتخاب کنید و در فیلد سمت راست شماره خود را وارد نمایید. توجه داشته باشید که شماره را بدون صفر و همینطور بدون 98+ وارد کنید زیرا در صورتی که کشور ایران انتخاب شده باشد کد 98+ بصورت خودکار در کنار این فیلد قرار خواهد گرفت.
11. ?How do you intend to use skype : توسط این گزینه شما مشخص خواهید کرد که قصد چه نوع استفاده ای را از اکانت اسکایپ خود دارید. با کلیک بر روی این گزینه دو گزینه زیر مجموعه در اختیار شما قرار خواهد گرفت که با انتخاب گزینه اول تعیین خواهید کرد که قصد استفاده شخصی و با برگزیدن گزینه دوم تعیین خواهید کرد که قصد استفاده تجاری از اکانت اسکایپ در حال ساخت دارید.
12. Company name : در صورتی که قصد استفاده تجاری از این اکانت را دارید گزینه های شماره 12 و 13 برای شما نمایش داده خواهند شد. در این فیلد میتوانید نام شرکت را وارد نمایید.
13. Company size : در صورتی که نام شرکت را در فیلد قبل وارد نموده اید، میتوانید تعداد کارمندان شرکت را نیز تعیین نمایید.
14. Skype name : در این قسمت میتوانید نام کاربری جدیدی برای حساب اسکایپ خود برگزینید. توجه داشته باشید در صورتی که نام کاربری برگزیده شده توسط شما قبلا ثبت شده باشد پیغام خطای قرمز رنگی این امر را به اطلاع شما خواهد رساند و سیستم بصورت خودکار نزدیکترین پیشنهاد به نام برگزیده شده را به شما ارائه خواهد کرد. در صورتی که با این پیغام خطا مواجه شدید نام کاربری دیگری را برای خود انتخاب و وارد نمایید.
15. Password :در این فیلد باید رمز عبوری را برای اکانت اسکایپ خود اختصاص دهید.
16. Repeat password : رمز عبوری را که در فیلد پسورد (فیلد قبل) وارد کرده اید، دوباره در این فیلد وارد کنید.
17. Type the text above here : در فیلد این گزینه از شما خواسته شده تا عبارتی که در بالای این فیلد نمایش داده میشود را در فیلد وارد کنید. این عبارت امنیتی باید به درستی و کامل وارد شود. در صورتی که عبارت امنیتی نمایش داده شده از کیفیت چندانی برخوردار نبوده و شما توانایی تشخیص حروف و یا اعداد آن را ندارید بر روی گزینه Refresh که در کنار این فیلد قرار گرفته کلیک کنید تا عبارت امنیتی جدیدی برای شما به نمایش درآید.
18. در نهایت بر روی گزینه I agree-Continue کلیک کنید. درصورتی که گزینه های خواسته شده (مخصوصا گزینه هایی که پر کردن آنها الزامی است) به درستی پر شوند اکانت شما ساخته خواهد شد و به راحتی به اکانت جدید خود راه خواهید یافت.
نکته: با انتخاب گزینه Microsoft account و Facebook account در بالای این صفحه میتوانید با وارد کردن ایمیل مایکروسافت، نام کاربری فیسبوک و رمز عبور آنها (که در ادامه توضیح داده خواهد شد) وارد محیط اسکایپ شوید.
ورود به برنامه اسکایپ با استفاده از اکانت ساخته شده در سرویس اسکایپ
پس از ساخت اکانت اسکایپ از صفحه خارج شده و به برنامه باز گردید. در پنجره اسکایپ دو گزینه در زیر عبارت Sign in قرار داده شده است.
با کلیک بر روی گزینه Skype Name به صفحه ورود به اسکایپ توسط حساب کاربری ساخته شده در این وب سایت راه خواهید یافت. در فیلد اول نام کاربری اسکایپ (1) و در فیلد دوم رمز عبور (2) خود را وارد کرده و بر روی گزینه Sign in کلیک کنید (3) تا وارد برنامه اسکایپ شوید.
وارد شدن به اکانت Skype با استفاده از ایمیل (اکانت مایکروسافت)
نکته: برای استفاده از سرویس Skype توسط ایمیل، کافیست در یکی از سرویس های ایمیل مایکروسافت حساب کاربری باز کنید.
پس از نصب کامل این نرم افزار اقدام به باز کردن آن، با دبل کلیک بر روی آیکون آن در دسکتاپ نمایید. در این حالت باید اتصال اینترنت شما برقرار باشد. پس از لودینگ اسکایپ، صفحه ورود زیر باز خواهد شد.
برای وارد شدن به اسکایپ توسط ایمیل بر روی گزینه Microsoft account کلیک کنید و پس از بارگذاری صفحه زیر، نام ایمیل در فیلد شماره 1 و رمز عبور خود سرویس ایمیل خود را در فیلد شماره 2 وارد نمایید.
نکته : برای وارد کردن ایمیل حتما از یک آدرس Hotmail، outlook و یا سرویس هاس دیگر ایمیل دهی شرکت مایکروسافت استفاده کنید.
پس از وارد کردن ایمیل و رمز عبور بر روی گزینه Sign in کلیک کنید (3) تا وارد اکانت اسکایپ خود شوید.
توجه داشته باشید که این راه وارد شدن به اکانت اسکایپ راحت ترین راه میباشد اما نام وارد شده در زمان ساخت ایمیل، نام کاربری شما در اسکایپ است.
اگر شما در سرویس های ایمیل مایکروسافت ایمیلی ندارید و قصد دارید به این طریق در اسکایپ وارد شده و از امکانات آن استفاده نمایید، گزینه Sign up now را انتخاب کرده (گزینه 4 در تصویر قبل) تا به صفحه مخصوص ساخت اکانت ایمیل در سرویس اوت لوک راه یابید و بتوانید یک آدرس ایمیل جدید بوجود آورده و توسط این ایمیل وارد اکانت اسکایپ خود شوید.
ورود به اسکایپ با استفاده از اکانت Facebook
برای برقراری تماس و وارد شدن به برنامه اسکایپ از طریق اکانت فیسبوک، پس از اقدام به باز کردن برنامه و باز شدن صفحه ورود نرم افزار اسکایپ بر روی گزینه Sign in with facebook کلیک کنید.
با انتخاب این گزینه صفحه ورود فیسبوک باز شده و پس از وارد کردن نام کاربری خود در فیلد اول و رمز عبور در فیلد دوم و تایید آن میتوانید وارد محیط نرم افزار اسکایپ شوید و از این طریق به امکانات برقراری تماس در اسکایپ دسترسی پیدا کنید.
نکته: در اولین بار ورود به اکانت اسکایپ توسط یکی از روش های اکانت ساخته شده در اسکایپ، توسط اکانت ایمیل مایکروسافت و یا اکانت فیسبوک، با پنجره زیر روبرو خواهید شد. در این پنجره بر روی گزینه Continue کلیک کنید.
در صورتی که Webcam و هدفونی که برای ارتباط تصویری استفاده میکنید به دستگاه متصل باشد (در برخی از دستگاهها مانند لپ تاپ ها، تبلت ها، گوشیها، تلفن و… میکروفن و اسپیکر بر روی دستگاه قرار دارد) اکنون برای اولین بار قادر به تست صدا و تصویر در برنامه اسکایپ میباشید.
خوب، اکنون شما با موفقیت توانسته اید یک اکانت در اسکایپ ساخته و توسط یکی از راههای گفته شده وارد نرم افزار اسکایپ شوید. در ادامه به بررسی سربرگ ها و گزینه های موجود در برنامه اسکایپ و عملکرد هرکدام از این گزینه ها خواهیم پرداخت تا پس از این اشنایی با محیط برنامه نحوه برقراری تماس در اسکایپ را مورد بررسی قرار دهیم.
گزینه های موجود در سربرگ Skype عبارتند از:
Online Status : توسط این گزینه قادر خواهید بود تا وضعیت اکانت اسکایپ خود را از جمله مشغول بودن، مخفی کردن اکانت و… را تعیین نمایید.
Profile : توسط این گزینه میتوانید به تغییر و یا گذاشتن تصویر بر روی اکانت، تنظیمات صدا و ویرایش اطلاعات حساب کاربری اسکایپ خود اقدام کنید.
…Privacy : این گزینه شما را قادر خواهید ساخت تا به تنظیمات مربوط به حریم شخصی اکانت خود بپردازید.
…Account : انتخاب این گزینه شما را به صفحه اطلاعات اکانت در وب سایت اسکایپ هدایت خواهد کرد. پس از باز شدن صفحه مربوطه میتوانید اطلاعاتی از قبیل کارکرد اکانت در 30 روز گذشته و مکالمات و پیامها در همین مدت زمان باخبر شده و همچنین به اطلاعات اکانت و مدیریت آن دسترسی داشته باشید .
…Buy Skype Credit : با انتخاب این گزینه وارد وب سایت Skype برای خرید اعتبار خواهید شد.
…Change Password : این گزینه شما را قادر خواهد ساخت تا به تغییر رمز عبور اکانت خود بپردازید. با انتخاب این گزینه وارد سایت اسکایپ خواهید شد و میتوانید به تغییر رمز عبور اکانت کاربری خود در این وب سایت بپردازید.
Sign Out : با انتخاب این گزینه از برنامه اسکایپ و اکانت آن خارج خواهید شد.
Close : با انتخاب این گزینه برنامه اسکایپ مینی مایز خواهد شد.
گزینه های موجود در سربرگ Contacts و کاربرد هر یک عبارتند از:
Add Contact : توسط این گزینه میتوانید مخاطبی جدید را به لیست اسکایپ خود اضافه کنید. این افزودن مخاطب میتوانید اضافه کردن یک مخاطب اسکاپی (اکانت اسکایپ فرد) و یا اضافه نمودن شماره ای جدید باشد.
…Import Contacts : وارد کردن مخاطبین.
…Create New Group : با استفاده از این گزینه قادر خواهید بود تا به ایجاد گروهی جدید اقدام نمایید.
Contact Lists : با استفاده از این گزینه قادر خواهید بود تا نمایش لیست مخاطبین خود را محدود نمایید. این محدودیت نمایش که در حالت پیش فرض بر روی نمایش تمامی لیست ها (ALL) قرار داده شده است میتواند به نمایش لیست دوستان در اکانت اسکایپ، آنلاین ها، اکانت های فیسبوک نیز محدود گردد. همچنین گزینه های دیگر زیر مجموعه آن شما را در ساخت لیستهای جدید و یا حذف لیست های موجود و تغییر نام آنها به شما کمک خواهند کرد.
Show Outlook Contacts : از این گزینه برای نمایش مخاطبین Outlook استفاده میگردد.
Sort Contacts By : با استفاده از این گزینه میتوانید ترتیب نمایش مخاطبین خود را در دو حالت مرتب شده بر حسب نام و افراد آنلاین ترتیب بندی کنید.
Hide Contacts Who : این گزینه برای عدم نمایش آن دسته از مخاطبینی که آفلاین و یا اطلاعات اکانتشان را به اشتراک نگذاشته اند کاربرد دارد.
Advanced : در این بخش شما به تنظیمات مربوط به پشتیبان گیری (Backup)، ریستور کردن بک آپ های گذشته و مدیریت مخاطبین دسترسی خواهید داشت.
گزینه های موجود در سربرگ Conversation :
Send :انتخاب این گزینه زیر مجموعه های بیشتری از قبیل ارسال پیام سریع، پیام ویدئویی، پیام صوتی، اس ام اس و ارسال فایل را در اختیار کاربران خود قرار میدهد.
Profile Panel : این گزینه سه حالت کوچک، بزرگ و مخفی را برای نمایش پنل اطلاعاتی مخاطب در اختیار شما قرار میدهد.
Save Group to Contacts : این گزینه قابلیت دخیره سازی مخاطبین موجود در یک گروه، در لیست تماس را برای کاربر فراهم ساخته است.
…Add People : از این گزینه برای اضافه کردن اشخاص به گروه های ایجاد شده استفاده میگردد.
…Rename : با استفاده از این گزینه قادر خواهید بود نام اکانت مخاطبین انتخاب شده خود را در لیست مخاطبین تغییر دهید.
Leave Conversation : این گزینه برای ترک مکالمت کاربرد دارد.
…Block : با استفاده از این گزینه قادر خواهید بود تا به بلاک کردن افراد مختلف (اکانت های اسکایپ) بپردازید. البته پس از بلاک کردن میتوانید در این کار تجدید نظر نیز کرده و فرد را از حالت بلاک خارج نمایید.
…Notification Settings : توسط این گزینه قادر هستید تا تنظیمات مربوط به اعلان ها را فعال، غیر فعال و یا این پیغام اعلان را بواسطه کلمه ای (با تعریف این کلمه در پنجره آن) محدود کنید.
…Find : از این گزینه برای جستجوی نامی خاص که قبلا با آن تماس گرفته شده است استفاده میشود. کلید ترکیبی Ctrl+F نیز این قابلیت را در اختیارتان قرار خواهد داد.
View Old Messages : با انتخاب این گزینه میتوانید پیغام های ارسال شده به شما در روزهای گذشته را مشاهده نمایید.
Mark as Unread : در صورتی که یکی از مخاطبین با شما تماس گرفته باشد و شما نیز پس از خواندن تماس از دست رفته این مخاطب دوباره قصد داشته باشید که تماس وی به حالت خوانده نشده تغییر شکل دهد، از این گزینه استفاده نمایید. کلید ترکیبی Shift+Ctrl+U نیز این عملکرد را در اختیاز شما قرار خواهد داد.
Hide Conversation : بواسطه این گزینه قادر خواهید بود تا لست مکالمات خود را مخفی نمایید. این گزینه با استفاده از کلید ترکیبی Ctrl+F4 نیز بصورت میانبر این گزینه را فعال خواهید کرد.
Close : توسط این گزینه قادر هستید تا مکالمات و لیست های آنها را بسته و به محیط پیش فرض برنامه اسکایپ برگردید. این کار با استفاده از کلید ترکیبی Ctrl+W نیز عمل خواهد کرد.
گزینه های موجود در سربرگ Call و عملکرد هرکدام عبارتند از:
Call : از این گزینه برای برقراری تماس صوتی استفاده میشود. در صورتی که قصد دارید بواسطه کلیدهای میانبر به این گزینه دسترسی پیدا کنید میتوانید از کلید ترکیبی Ctrl+R استفاده نمایید.
Video Call : این گزینه که با کلید ترکیبی Shift+Ctrl+R نیز در دسترس میباشد، قابلیت تماس تصویری را در اختیار کاربران قرار خواهد داد.
Answer : با انتخاب این گزینه میتوانید به تماس های ورودی خود پاسخ داده و با مخاطب خود مکالمه کنید. کلید ترکیبی Alt+PgUp نیز این کار را انجام خواهد داد.
Ignore : انتخاب این گزینه برای رد کردن تماس ورودی میباشد.
Mute Microphone : این قابلیت برای بیصدا کردن میکروفون میباشد. کلید ترکیبی Ctrl+M دسترسی به این گزینه را برای کاربران آسانتر نموده است.
Hold : با انتخاب این گزینه میتوانید مخاطب ورودی خود را پشت خط نگاه دارید.
Hang Up : این گزینه برای قطع کردن مکامه کاربرد دارد. همچنین کاربر برنامه اسکایپ میتوانید با استفاده از کلید ترکیبی Ctrl+PgDn این کار را به سادگی انجام دهد.
Call Phones : با انتخاب این گزینه که کلید ترکیبی Ctrl+D کلید میانبر آن میباشد به صفحه برقرای تماس تلفنی ارجاع داده خواهید شد و میتوانید توسط کیبورد و فیلد شماره ای که در اختیار شما قرار خواهد گرفت اقدام به شماره گیری با خطوط تلفن نمایید. البته توجه داشته باشید که این کار مستلزم خرید اعتبار از وب سایت اسکایپ میباشد.
…Audio Settings : توسط این گزینه به بخش تنظیمات صدا دسترسی خواهید داشت.
Video : این گزینه خود شمال سه زیر مجموعه میباشد. بواسطه اولین گزینه زیر مجموعه میتوانید تعیین کنید که تصویر ویدئویی شما بصورت خودکار مخفی گردد و گزینه دوم برای عکس برداری از محیط در هنگام تماس ویدئویی و گزینه سوم برای راهیابی به بخش تنظیمات ویدئویی استفاده میگردد.
Learning about Call Quality : انتخاب این گزینه شما را به صفحه سوال و جواب درباره کیفیت تماس و ارتباط در اسکایپ ارجاع خواهد داد.
گزینه های موجود در سربرگ View :
Contacts : نمایش لیست نام تمام مخاطبین (اعم از ورودی وخروجی) در پنل سمت چپ برنامه که بیانگر نام تمامی افرادی است که با آنها تماس گرفته شده و یا با اکانت شما تماسی داشته اند میباشد. برای سهولت در نمایش نام مخاطبین به این صورت از کلید ترکیبی (Alt+1) نیز میتوان استفاده نمود.
Recent : انتخاب این گزینه نمایش لیست مخاطبین بر اساس تماس های ورودی را در ناحیه سمت چپ برنامه نمایش خواهد داد. برای دسترسی سریعتر کلید ترکیبی (Alt+2) نیز قابل استفاده میباشد.
Voice Messages : این گزینه نام مخاطبین بر اساس پیام های صوتی را به نمایش در خواهد آورد.
Files Sent and Received : بواسطه این گزینه نام مخاطین بر حسب بر اساس ارسال و دریافت فایل ها نمایش داده خواهد شد.
SMS Messages :این گزینه نام مخاطبین را بر اساس پیامها برای شما نمایش خواهد داد.
Instant Messages : انتخاب این گزینه نام مخاطبین را بر اساس پیامهای سریع (مسنجر) نمایش میدهد.
Skype Home : انتخاب این گزینه صفحه نخست وب سایت اسکایپ باز خواهد شد کلید میانبر Ctrl+H نیز دسترسی به این گزینه را آسانتر خواهد نمود.
Profile : انتخاب این گزینه شما را قادر خواهد ساخت تا اطلاعات مربوط به پروفایل (اکانت ساخته شده) را در محیط اصلی نرم افزار مشاهده نموده و با گزینه هایی که در این صفحه قرار داده شده بتوانید به ویرایش اطلاعات پروفایل بپردازید کلید ترکیبی (Ctrl+I) نیز برای دسترسی به این قابلیت تعریف شده است.
Call Phones : از این گزینه برای ارجاع به صفحه شماره گیر، برای برقراری تماسی جدید به شماره تلفن مقصد استفاده میگردد. کلید ترکیبی Ctrl+D نیز این کار را برای کاربران سریعتر نموده است.
Snapshot Gallery : با انتخاب این گزینه به بخش گالری تصویرهایی که قبلا گرفته اید خواهید رفت و میتوانید این تصاویر را مشاهده نمایید.
Compact View : انتخاب این گزینه پنجره برنامه را به دو پنجره مجزا از هم تبدیل خواهد کرد که در یک پنجره کادر سمت چپ محیط برنامه و در پنجره ای دیگر محیط اصلی برنامه نمایش داده خواهد شد.
Full Screen : از این گزینه برای نمایش تمام صفحه تماس استفاده میگردد. کلید ترکیبی Alt+Enter نیز این عملکرد را در اختیار شما قرار خواهد داد.
Show Hidden Conversations : در صورتی که قبلا مکالمات خود را مخفی نموده اید و اکنون قصد مشاهده و نمایش آنها را دارید، با استفاده از این گزینه این ارتباطات پنهان نمایش داده میشود.
گزینه های موجود در سربرگ Tools و عملکرد هرکدام عبارتند از:
Change Language : بواسطه این گزینه قادر خواهید بود تا زبان مورد نیاز خود را برای برنامه تعیین و کاربردی کنید. البته لازم به ذکر است که این نرم افزار از زبان شیرین پارسی پشتیبانی نمیکند و این زبان شیوا در این نرم افزار گنجانیده نشده است.
…Skype WiFi : انتخاب این گزینه دانستنیهایی را در مورد ارتباط با اسکایپ از طریق WiFi در اختیار شما قرار خواهد داد.
…Options : این گزینه که با کلید ترکیبی (,+Ctrl) نیز در دسترس قرار خواهد گرفت برای ارجاع و دستیابی به تنظیمات بیشتری در بخش های مختلف برنامه اسکایپ طراحی شده و قابل استفاده میباشد.
گزینه های موجود در سربرگ Help عبارتند از:
Learn about Skype for Windows : انتخاب این گزینه شما را به بخش آموزشی وب سایت اسکایپ ارجاع خواهد داد و میتوانید در این بخش آموزش ها و مطالبی در مورد اسکایپ به زبان انگلیسی بخوانید.
Go to Support : به واسطه این گزینه میتوانید با بخش پشتیبانی اسکایپ تماس حاصل نمایید.
Ask the Skype Community : با انتخاب این گزینه به بخش سوالها و جواب ها درباره ارتباطات اسکایپی در وب سایت اسکایپ خواهید رفت.
( Heartbeat (Skype status : این گزینه شما را به سایت اسکایپ و صفحه مربوط به وضعیت کارکرد و کاربرد اسکایپ برای کاربران ارجاع خواهد داد.
Call Quality Guide : با انتخاب این گزینه به بخش سوالها و جواب ها در وب سایت اسکایپ خواهید رفت و به مشکلاتی از قبیل مشکلات در برقراری تماس با کیفیت بالا پاسخ داده خواهد شد و میتوانید از این اطلاعات (در صورت بروز این مشکلات برای شما) استفاده نمایید.
Check for Updates : با استفاده از این گزینه قادر خواهید بود برنامه را جهت آپدیت بررسی کنید.
Privacy Policy : با انتخاب این گزینه به صفحه حفظ حریم شخصی در وب سایت اسکایپ ارجاع داده خواهید شد و میتوانید قوانین و اطلاعات مربوط به آن را به زبان انگلیسی مطالعه فرمایید.
About Skype : در این بخش میتوانید درباره اسکایپ را مطالعه کنید.
جستجوی نام دوستان عضو در اسکایپ
برای پیدا کردن اکانت افرادی که در اسکایپ عضو هستند کاربران نیاز خواهند داشت تا نام دوستانشان را توسط نام وی، نام اکانت اسکایپ وی، توسط حساب کاربری ایمیل و یا شماره ذخیره شده جستجو نمایند تا فرد مورد نظر خود را در اسکایپ بیابند و سپس اقدام به ذخیره سازی مخاطب و یا برقراری تماس با او نمایند.
برای جستجوی شخص مورد نظر توسط یکی از موارد ذکر شده در بالا، پس از وارد شدن به اکانت اسکایپ به پنل سمت چپ برنامه بروید. در این پنل چهار آیکون زیر قرار گرفته است که هر کدام در زیر مجموعه خود فیلد جستجوی مختص به خود را دارند که با کلیک و انتخاب آیکون مربوطه به فیلد جستجوی آن دسترسی خواهید داشت. کارکرد هرکدام از این فیلدهای جستجو عبارتند از:
1. آیکون Skype Home: از فیلد جستجوی این آیکون برای جستجوی نام افرادی که قبلا آنها را ذخیره کرده بودید استفاده میگردد.
2. آیکون Call Mobiles: از فیلد جستجوی این گزینه برای جستجوی شماره موبایل هایی که قبلا آنها را ذخیره کرده بودید استفاده میگردد.
3. آیکون Group: با استفاده از فیلد جستجوی این آیکون قادر خواهید بود تا در شماره های ذخیره شده در گروه های ساخته شده در اکانت اسکایپتان جستجو کرده و نام مخاطب مورد نظر را بیابید.
4. آیکون Add Contact: در فیلد جستجوی مربوط به این گزینه میتوانید نام دوستان اسکایپی خود را جستجو و پیدا کنید. پس از جستجو، نام تمامی افرادی که با این عنوان در اسکایپ عضو هستند در زیر این فیلد نمایش داده میشود. سپس پس از یافتن فرد مورد نظر میتوانید با آن تماس برقرار نموده و یا آن را به لیست تماسهای خود اضافه نمایید.
روش ذخیره دوستان در لیست تماس
پس از جستجوی فرد مورد نظر و یافتن وی، ابتدا بر روی نام مورد نظر کلیک کنید (1). سپس به محیط اصلی نرم افزار برگردید و بر روی گزینه Add to Contact کلیک نمایید (2). حال باید پیغام درخواستی برای فرد مورد نظر ارسال شود. پس از کلیک بر روی گزینه Add to Contact کادر درخواست در زیر این گزینه باز خواهد شد که با کلیک بر روی گزینه Send، پیغام درخواست را برای فرد مورد نظر ارسال خواهد شد (3) و در نهایت منتظر تایید وی برای اضافه شدن به لیست دوستانتان باشید.
روش برقراری تماس صوتی در اسکایپ
برای برقراری تماس صوتی در برنامه اسکایپ ابتدا از اتصال اینترنت دستگاه خود اطمینان داشته باشید. سپس برنامه اسکایپ را باز کرده و پس از وارد شدن به اکانت اسکایپ، نام فرد مورد نظر را به یکی از روش های گفته شده و یا در لیست تماس دوستان در پنل سمت چپ برنامه بیابید و آن را انتخاب کنید. حال شما سه راه برای برقراری تماس با اکانت اسکایپ فرد مورد نظر پیش روی دارید.
اولین راه: در محیط اصلی برنامه بر روی فلش کوچک کناری گزینه Call phone کلیک کنید و با باز شدن کادر زیر مجموعه ها گزینه Call Skype را انتخاب نمایید.
روش دوم: بر روی نام فرد مورد نظر کلیک راست کرده و از کادر باز شده گزینه Call را انتخاب کنید.
روش سوم : پس از انتخاب نام فرد مورد نظر بر روی سربرگ Call کلیک کرده و با باز شدن کادر زیر مجموعه ها گزینه Call و یا با استفاده از کلید ترکیبی Ctrl+R اقدام به برقراری تماس نمایید.
در صورتی که هر یک از روش های بالا را برای برقراری تماس با شخص مورد نظر انتخاب کنید با پنجره زیر مواجه خواهید شد که این پنجره بیانگر این است که شما در حال برقراری تماس با فرد مورد نظر میباشید.
در صورتی که قصد پایان تماس را دارید بر روی آیکون گوشی قرمز کلیک کنید تا تماس پایان بپذیرد.
روش برقراری تماس تصویری در اسکایپ
برای برقراری تماس ویدئویی ابتدا نام فرد مورد نظر را به یکی از روش های گفته شده و یا در لیست ذخیره شده دوستانتان بیابید. حال برای برقراری تماس ویدئویی یکی از روش های زیر را انتخاب نمایید:
روش اول: پس از انتخاب نام فرد، در محیط اصلی نرم افزار بر روی گزینه Video Call کلیک کنید تا تماس تصویری برقرار شود.
روش دوم: پس از انتخاب نام فرد مورد نظر بر روی سربرگ Call کلیک کرده و با باز شدن کادر زیر مجموعه ها گزینه Video Call و یا با استفاده از کلید ترکیبی Shift+Ctrl+R اقدام به برقراری تماس تصویری نمایید.
درصورتی که هر یک از روش های ذکر شده را برای برقراری تماس با شخص مورد نظر انتخاب می کنید، پنجره برقراری تماس باز خواهد شد که این پنجره بیانگر این است که شما در حال برقراری تماس با فرد مورد نظر میباشید.
در صورتی که قصد پایان تماس را دارید بر روی آیکون گوشی قرمز کلیک کنید تا تماس پایان پذیرد.
ارسال فایل، پیام ویدئویی و نام اکانت فردی خاص که در اسکایپ عضو است
برای انجام هر یک از کارهای گفته شده در بالا ابتدا نام فردی که قصد ارسال به او را دارید انتخاب نمایید. سپس در محیط برنامه بر روی آیکون (+) کلیک کرده تا کادر زیر مجموعه های آن باز شود.
گزینه های موجود در این کادر و کاربرد هرکدام عبارتند از :
1. …Send file : با انتخاب این گزینه قادر خواهید بود تا فایلی را برای ارسال به فرد مورد نظر انتخاب کرده و آن را ارسال نمایید.
2. …Send video message : با انتخاب این گزینه میتوانید پیامی ویدئویی را برای فرد مورد نظر ارسال نمایید.
3. …Send contacts : با انتخاب این گزینه قادر خواهید بود تا اسامی مخاطبین خود را برای فرد مورد نظر ارسال نمایید.
امیدوارم این آموزش مورد کاربرد شما عزیزان واقع گردد. تا آموزشی دیگر که از وب سایت Digital-Art.ir در خدمت شما عزیزان خواهم بود، پیروز و موید باشید.
سلام
تشکراززحمات شمابابت مطالب آموزشی
سوال :آیا بدون خریداعتبارنیزمی شودازخدمات نرم افزاراستفاده کرد.؟
سلام
خیلی ممنون از مطالب مفیدتون
سلام. من یه مشکلی دارم. الان یک روزه که اکانت یکی از دوستانم روی حالت away و چراغ زردرنگ باقی مونده. از طرفش برام ۴ تا پیام نوشتاری اومده که وقتی برنامه رو باز می کنم نشون می ده، اما وقتی می رن پیام ها رو بخونم، هیچ پیام تازه ای دیده نمی شه! امکانش هست منو بلاک کرده باشه؟ پس داستان اون پیام هایی که دیده نمی شن چیه؟ کلا از کجا بفهمیم در اسکایپ بلاک شدیم؟
سلام .من یه اکانت با شماره موبالمو زدم ولی گوشیمو عوض کردم الان هرکار میکنم باز نمیشه باز دوباره یه اکانت جدید ساختم ولی بازم باز نمیشه ایمیل جدید دادم بهش ولی توی خود برنامه نمی رود چرا؟
سلام ممنون ازسایت خوبتون چرامن اسکایپ نصب کردم باکلمه Oopsروبه روشدم واسکایپ name نیاورد دلیلش چیه
سلام من زمان ورود به اکانتم مشکل دارم.یوزر پسو که میزنم میگه شما بلاک شدین.چیکارش کنمممم؟؟؟؟
سلام
تشکر از آقای مقدم بابت آموزش اسکایپ ،عالی بود
سلام من برای تماس مشکل دارم قطع میشه چرا
چرا فقطی تماس میگیرم صدا برای اون طرف نمیره؟
سلام من قبلا روی لپ تاپ اسکایپ نصب کرده بودم sign out کردم البته گزینه forget sign in detail رو زدم الان که مجددا وارد شدم تمام کانتکت لیست های کاریم حذف شده انگار یه اکانت جدید چطور میتونم بازیابی کنم به حالت قبل برگرده؟ ضمنا آخرین ورژن اسکایپ برای لپ تاپم نصب کرده بودم .
میشه راهنماییم کنین خیلی برام واجب به شرایط قبل برگردم
خیلی عالی بود